AKADEMIJA ZAGREB – GIMKA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA: „Dobro se zna tko je Dino Kovač”

Posted by

Akademija Zagreb – Gimka, nedavno odcijepljeni omladinski inkubator Nacional Zagreba, u današnjim je predvečernjim satima javnosti prezentirala Dinu Kovača kao zvučno trenersko pojačanje.

Glavni direktor Korab Morina apostrofirao je kako će se dolazak Dine Kovača pozitivno odraziti na reputaciju zagrebačke škole.

„Još sam prije naglasio kako će unutar akademije biti velikih promjena. Obvezao sam se priključiti sve kvalitetne ljude i stručnjake u naš ambiciozni projekt. Dobro se zna tko je Dino Kovač i što je sve ostvario u svojoj dugogodišnjoj igračkoj karijeri”, podsjetio je i jasno istaknuo što se očekuje od novog člana stručnog stožera koji će naknadno doznati selekcije kojima će rukovoditi.

„Želimo da prvo od svojih igrača napravi dobre ljude, a zatim dobre igrače. Ne sumnjam kako će svoje ogromno znanje prenijeti na nove naraštaje.”

Dino Kovač nakon grandioznog je imenovanja djelovao opušteno i zadovoljno. Međutim, bivši trener Rugvice istodobno je odavao dojam kako je svjestan odgovornosti.

„Dolazak u Zagreb – Gimku gledam kao korak naprijed u svojoj trenerskoj karijeri. Nadam se kako ću svoje znanje i iskustvo prenijeti na mlađe kategorije. Želim da igrači pod mojom paskom istinski zavole futsal i da se izgrade kao kvalitetni ljudi. Svim ću se silama truditi opravdati povjerenje. Pružit ću sve od sebe kako bih ispunio sve ciljeve koji će biti stavljeni pred mene.”

foto: Futsal Magazin