Bjelovar novi lider lige, Novi Marof detronizirao Zagreb 92

Posted by

Ispred 200 svojih gledatelja, Jesenje je slavilo protiv Petrinjčice. Uz jedan autogol, za Jesenjane su „zabili“ Matija Majcenić (2), Patrik Pasariček (2) i Renato Rumbak. Za goste strijelci su bili Josip Barišić (2) i Ivan Pavković.

U Otočcu nije bilo previše neizvjesnosti jer je domaćin poveo 5:0 već do 12. minute. S četiri gola se kod domaćina istaknuo Dražen Jurković, dok su po dva postigli Marijan Tunjić, Antonio Ostović i Antonio Rudelić, a jednom su strijelci bili Matija Ostović i Mihael Eldić, dok su za Lošinj zabili Matteo Cavedoni (2) i Rene Gadža.

Dosadašnji lider Zagreb 92 poražen je u Novom Marofu. Do 34. minute je domaćin poveo preko Ivana Sinkovića, Marina Šinjorija i Igora Martana da bi gosti preko Denisa Ramljaka (2) uspjeli tek smanjiti pobjedu Novog Marofa. Treba spomenuti i kako su gosti od 30. minute igrali bez Darka Duvnjaka zbog dva žuta kartona.

U Sisku novi sjajan susret Bjelovara. Iako su domaći igrači stigli s 0:2 na 2:2, nakon toga gosti podižu ritam i upisuju uvjerljivu pobjedu. Ivan Cerjak (2) i Domagoj Bobinac bili su strijelci za Sisciju, dok je u redovima gostiju najefikasniji bio duo dvostrukih strijelaca Vedran Cvitković i Matija Vrbanić dok su po jedan gol još nadodali Bruno Popović i Tin Habalija.

Karlovčani su ispred 300 gledatelja u posljednjih deset minuta stigli do pobjede nad Rabom. Borna Strgar i Daniel Mićunović doveli su Futsal Karlovac do 2:0, nakon čega goste u egal povlače Ivan Beg i Ivan Pećarina. No, još jednom Strgar, Antonio Valentić i Ivan Mamić osigurali su Karlovčanima uvjerljivu pobjedu.

DRUGA HFL SJEVER – 8. KOLO

FUTSAL KARLOVAC – RAB 5:2

OTOČAC – LOŠINJ 12:3

JESENJE – PETRINJČICA 6:3

SISCIA – BJELOVAR 3:6

NOVI MAROF – ZAGREB 92 3:2

foto: Bjelovar