CRNICA OSTALA BEZ TRENERA | Sporazumno se razišli šibenski klub i Robertino Jelovčić

Posted by

Bez previše pompe, ali i bez pravog objašnjenja, šibenska Crnica objavila je kako njihovu momčad više neće voditi dosadašnji trener Robertino Jelovčić. Podsjetimo, Šibenčani nakon 11 kola drže šestu poziciju koja vodi u playoff pa je teško ustvrditi da je povod za raskid suradnje rezultat.

Bez obzira na isti, Crnica je na svojim klupskim stranicama ostala gospodski klub: “Svojim iznimnim doprinosom sigurno ima možda i najveće zasluge za ulazak kluba u elitni rang hrvatskog futsala i za vrlo dobar rezultat na prvoligaškoj premijeri. Uprava kluba mu se zahvaljuje na svemu što je učinio za klub i želi mi mnogo sreće kako u daljnjoj karijeri tako i u privatnom životu”, napisali su za Jelovčića.

Pripreme su u punom jeku, pod paskom kondicijskog trenera Frane Cinottija, a naglasak su, očekivano, stavili na fizičku spremu do imenovanje novog trenera, a danas bi se u Šibeniku trebao pojaviti i Robert Nospak. Sutra, u petak, Crnica igra prijateljski susret protiv splitskog drugoligaša AFC Universitasa.


PRVA HFL – LJESTVICA