lošinj

Čudesan preokret u Petrinji i mnoštvo golova

Posted by

Subota je otvorila sedmo kolo Druge HFL Sjever susretom Raba i Jesenja nakon kojeg su gosti imali pritužbi na suđenje, barem ako je suditi prema službenom zapisniku s utakmice.

Na poluvremenu je Jesenje dvama golovima Matije Majcenića i jednim Danijela Vincelja povelo 0:3. Domaćin preko Ivana Pećarine u 23. smanjuje gostujuću prednost, ali pet minuta kasnije Josip Cvilko gostima donosi 1:4. U posljednjih 11 minuta Rabljani dolaze do boda na račun golova Antonija Belobrajdića, Marka Ivčea i Danijela Lušića da bi u posljednjem napadu još i uzdrmali vratnicu.

U Petrinji „ludnica“ od utakmice. Naime, do devete minute domaćin je golovima Hrvoje Marjanovića (3) i Ivana Lovrića poveo 4:0 i doimalo se da će samo biti pitanje s koliko će ‘komada’ u mrežu Bjelovarci otići kući. Međutim, gosti se nakon toga bude i do kraja kreiraju gotovo nestvarni preokret! Na dva pogotka Bruna Popovića, s po jednim nadodali su se Vinko Pušić, Ivan Starčević i Luka Šiprak.

Pogodaka nije nedostajalo ni na Lošinju gdje je Futsal Karlovac bez previše muka savladao domaćina za kojeg su pogotke postigli Daniel Lovrečić, Aldo Padovan i Elvis Beriša. Karlovačka lista strijelaca izgleda ovako: Borna Strgar (3), Daniel Mićunović (3), Stjepan Šalić (2), Kristijan Gazilj i Mario Prpić.

Pedesetak gledatelja na utakmici Zagreba 92 i Otočca nije požalilo. Naime, ‘palo’ je čak 20 golova na toj utakmici, a bodovi su pripali domaćinu. Zanimljivo, u 27. minuti bilo je 7:7, a onda su domaći igrači napravili seriju od šest golova. Za Otočac su po dva pogotka zabili Dražen Jurković, Mihael Eldić i Matija Ostović, a jednog je ‘zabio’ Danijel Tonković dok su u redovima domaćina Zagreba 92 strijelci bili Hrvoje Mlinarić (3), Josip Beljan (3), Josip Gusković (3), Dario Šimunović (2), Mateo Nikić i Dalibor Lovrić.

Do treće pobjede u prvenstvu stigao je i Novi Marof. Poveli su 3:0 vrlo rano, a onda tu prednost uspjeli sačuvati. Za momčad Tina Huzjaka ‘zabili’ su Marin Šinjori (2), Franko Hučić, Karlo Marić i Ivan Sinković, a za goste iz Siska precizni su bili Emil Hamzagić (2) i Ivan Cerjak (2).

DRUGA HFL SJEVER – 7. KOLO

RAB – JESENJE 4:4

ZAGREB 92 – OTOČAC 13:7

LOŠINJ – FUTSAL KARLOVAC 3:10

NOVI MAROF – SISCIA 5:4

PETRINJČICA – BJELOVAR 4:5

foto: MNK Lošinj