DINAMOVI NAVIJAČI SLAVE KLUPSKO VODSTVO: Hrvoje Penava i Kristian Čekol blindirani višegodišnjim ugovorima

Posted by

Prve dobre vijesti za Futsal Dinamo. Nakon bolnih i još neprežaljenih odlazaka Sadata Ziberija, Mateja Horvata i Douglasa Reeda, rukovodstvo zagrebačkog kluba u današnjim je ranojutarnjim satima priopćilo kako su Hrvoje Penava i Kristian Čekol vlastoručnim parafima obnovili dosadašnje ugovore. S Hrvojem Penavom potpisana je dvogodišnja, a s Kristijanom Čekolom trogodišnja suradnja.

„Naravno da sam zadovoljan ostankom u Futsal Dinamu. Ponavljam ono što sam govorio i od samog početka – za mene su ljudi koji su u Futsal Dinamu i oko njega najvažniji i želim se s njima radovati i u budućnosti. Imam sve riječi hvale za protekle dvije sezone, a vjerujem da je ovim produženjem uprava pokazala da je i ona zadovoljna sa mnom”, povodom je produljenja ugovora rekao Hrvoje Penava koji je u Futsal Dinamu pompozno dočekan u kolovozu 2015. godine.

„Unatoč odlascima Sadata Ziberija, Mateja Horvata i Douglasa Reeda, vjerujem da će klupska uprava reagirati na pravi način te da ćemo i u novoj sezoni pucati na vrh lige. Želim se boriti za trofeje. Skupljanje minuta i odrađivanje posla me ne zanimaju. Navikao sam ići jako ili nikako, stoga sam siguran da ćemo Futsal Dinamo i ja ponovno u svakoj utakmici iduće sezone ići na pobjedu, a na navijačima je da to prepoznaju i pridruže nam se”, naglasio je Dinamov tridesetčetverogodišnji pivot i novim ugovorom dao do znanja kako ne pomišlja na skorašnje umirovljenje.

„Kad osjetim da više ne mogu pratiti ritam treninga, igre ili kad mi ponestane motiva, umirovit ću se. Zasad, kad sam prvi strijelac kluba, u vrhu poretka najboljih strijelaca lige, mislim da nema smisla razmišljati o tome. Motiva mi ne nedostaje, dapače. ‘Nabrijaniji’ sam nego ikad, želim rasti kao igrač jer osjećam da sam bolji nego ikad. Pun sam iskustva, a fizički sam još uvijek na visokoj razini i stoga planiram igrati bolje nego u protekle dvije sezone.”

Zadovoljstvo ostankom u Futsal Dinamu potvrdio je i Kristian Čekol.

„Drago mi je što sam produžio ugovor s Futsal Dinamom. Bit će mi velika čast i naredne tri sezone predstavljati plavi dres. Smatram kako je ostanak u Futsal Dinamu vrlo dobar potez za moju karijeru jer smatram kako, uz aktualnu okolinu, mogu poprilično napredovati i postati još bolji igrač”, samouvjereno je rezimirao predvodnik mlade generacije zagrebačkog kluba.

foto: Futsal Dinamo