Olujić Genius

GENIUS SVE BOLJI, ALI OSLABLJEN DOČEKUJE PLOČANE: Ne znamo razlog lošeg ulaska u sezonu

Posted by

Dva su boda udaljeni od šestog mjesta i sada nakon remija kod Universitasa, budućnost Geniusa izgleda znatno bolje nego nakon nekoliko uvodnih kola kada su bili razočaranje prvenstva. Porazgovarali smo s Matom Olujićem, njihovim stožernim igračem:

“Iskreno, nisam zadovoljan jer smo krenuli na početku sezone s jednim ciljem, a to je borba za sami vrh. Krenuli smo loše, koji je razlog, ni sami ne znamo. Jednostavno, nije nas išao rezultat. Momčad je jako dobra, igrači su iskusni, a o treneru Nikoli Tomičiću i da ne govorim.”

Bod osvojen minulog vikenda protiv Universitasa definitivno je dobra vijest:

“Oni su bili favorit i njima je imperativ bila pobjeda kako bi ostali u borbi za prvo mjesto. Ušli smo u utakmicu jako dobro, čak i vodili 1:3, ali žalimo što smo i ovu utakmicu kao i većinu dosad dali bodove protivniku. Sve u svemu, na kraju zasluženi remi.”

Geniusovce sada čekaju Pločani:

“Jako dobra momčad, čvrsta i nikad ih ne treba podcijeniti. Vjerujem da će naša momčad i bez odsutnih stići do pobjede”, rekao je Olujić dodavši kako sigurno neće biti ni kartoniranih Hrvoja Jurasa i Ivice Perajice. Kartone ovog vikenda imaju i dva Murterana, Toni Katalinić i Šimun Popov te po jedan igrač Split Tommya II (Duje Vladović) te Universitasa (Mario Taći).

DRUGA HFL JUG – 10. KOLO

HEROJI 2007 – UNIVERSITAS (subota, 09. prosinca, 18:00)

JEZERA – MEJAŠI (subota, 09. prosinca, 18:00)

OLMISSUM – KIJEVO (subota, 09. prosinca, 19:00)

TORCIDA – HAJDUK (subota, 09. prosinca, 20:30)

SPLIT II – MURTER (nedjelja, 10. prosinca, 18:30)

GENIUS – PORTO TOLERO (nedjelja, 10. prosinca, 20:30)

LJESTVICA

foto: Duje Bonačić