HAJDUKOV TEŠIJA: Ako ne pobijedimo u nedjelju, slavlje u Pločama gubi na vrijednosti

Posted by

Nakon velikog derbija u Drugoj HFL Jug dolazi osmo kolo koje nosi novi ekstra zanimljivi susret. Naime, prvoplasirani Universitas gostuje kod trećeplasiranih Jezera. No, vrlo blizu vrha je, pogotovo ako uzmemo u obzir da imaju utakmicu manje, i četvrtoplasirani Hajduk. Ovog tjedna porazgovarali smo s Marinom Tešijom, jednim od strijelaca u pobjedi nad Porto Tolerom.

“Znali smo da nas očekuje teška utakmica, ali smo se pametno postavili i uspjeli pobijediti. Prvo poluvrijeme smo bili bezopasni, ali nas nisu kaznili. Drugi dio smo odigrali jako dobro, a nakon prvog gola, utakmica je otišla u smjeru naše pobjede. Sigurno da nam puno znači što smo s ovako teškog gostovanja odnijeli bodove te s tim trobodom ostali u gornjem dijelu ljestvice.”

Sljedeća prepreka Hajduku su Mejaši Građevno Zec:

“Očekujem pobjedu i smatram da smo bolji od njih. Ta će utakmica pokazati koliko vrijedimo, jer ako ne pobijedimo, pobjeda u Pločama će izgubiti na vrijednosti. Respektiramo protivnika, ali mislim da bi sve osim naše pobjede bilo iznenađenje.”

Spomenimo i to da Jezera ne smiju naredno kolo računati na Lea Klarina, Hajduk na Vedrana Duvnjaka, a Mejaši Građevno Zec imaju također jednog kažnjenika, Dinu Buljana. 

DRUGA HFL JUG – 8. KOLO

OLMISSUM – PORTO TOLERO (subota, 25. studeni, 19:30)

GENIUS – MURTER (subota, 25. studeni, 20:30)

JEZERA – UNIVERSITAS (nedjelja, 26. studeni, 17:00)

HEROJI 2007 – SPLIT II (nedjelja, 26. studeni, 18:00)

TORCIDA – KIJEVO (nedjelja, 26. studeni, 18:00)

HAJDUK – MEJAŠI (nedjelja, 26. studeni, 20:00)

foto: MNK Hajduk