I DALJE SE OPLAKUJE ODLAZAK DINAMOVOG DVOJCA: „Mnogo smo izgubili”

Posted by

Futsal Dinamo još liže novonastale rane prouzrokovane nedavnim rastancima s Douglasom Reedom, Sadatom Ziberijem i Matejem Horvatom. Pristaše zagrebačkog kluba osobito je zaboljelo posljednje zbogom Sadata Ziberija i Mateja Horvata čiji su odlasci u Milano etiketirani kao strahoviti gubici za Futsal Dinamo.

„Mnogo smo izgubili jer su i Sadat Ziberi i Matej Horvat bili stožerni momčadski igrači. Međutim, podrazumijevalo se da će otići za boljom ponudom. Smatram kako su povukli dobar potez, ponajviše zbog svojih karijera”, smatra ponajbolji Dinamov igrač Vedran Matošević i – budući da je nekoć branio boje Luparensea i PesaroFana – iskustveno obrazlaže što obojicu čeka na Apeninskom poluotoku:

„Na svojoj će koži osjetiti profesionalizam te će sakupiti mnogo iskustva jer Italija obiluje kvalitetom. U Italiji se drugačije gleda na futsal koji je znatno popularniji sport negoli u Hrvatskoj. Koliko sam upoznat s pričama koje se vežu uz Milano, čuo sam samo riječi hvale.”

S obzirom na posljednja klupska zbivanja, Dinamovi navijači strahuju od igračkog egzodusa. Opravdano se zapitkuju i o statusu Vedrana Matoševića koji se zbog svojih kvaliteta učestalo nalazi na radarima mnogih domaćih, ali i europskih klubova.

„Moj je dosadašnji ugovor istekao i uskoro ću započeti razgovore s klupskom upravom. Sagledat ću i ostale ponude pa ću odvagnuti najbolju soluciju. Međutim, vjerujem kako ću i dalje biti Dinamov igrač”, tvrdi Vedran Matošević.

foto: Futsal Dinamo