Ivan Gotovac: „Ako Olmissum u budućnosti nastavi grabiti današnjim koracima, budite sigurni kako će Omiš kroz nekoliko godina imati prvoligaša”

Posted by

Posljednjih se nekoliko mjeseci naveliko i naširoko pripovijeda o Olmissumu, omiškom niželigašu koji momentalno suvereno vlada tronom Splitsko-dalmatinske županijske lige. Prema mišljenju Ivana Gotovca, jednoga od Olmissumovih krucijalnih igrača, klupska je dominacija poprilično zaslužena…

„S obzirom na igrački kadar kojim raspolaže trener Ivica Osibov, sadašnji su rezultati očekivani. U prvome smo dijelu sezone kvalitetno trenirali, a imamo i sjajne uvjete tako da nemamo pravo na kiks. Realno gledajući, mišljenja sam kako imamo najbolju momčad u ligi.”

Ivan Gotovac proteklog je ljeta napustio Split Tommy te je sreću potražio u Olmissumu. Pojedinci su smatrali kako je donio pogrešnu odluku, no on se nije zamarao tuđim zaključcima…

„Ako Olmissum u budućnosti nastavi grabiti današnjim koracima, budite sigurni kako će Omiš kroz nekoliko godina imati prvoligaša. Uz još nekolicinu klubova, Olmissum je najstabilniji hrvatski klub i njegovi uvjeti zasigurno ne pripadaju okvirima županijske lige. O njegovom se projektu još nije dovoljno pročulo, ali i to će se promijeniti s godinama. Osjećaja sam kako je klupska uprava zasada zadovoljna sa mnom i svoj dolazak ne smatram promašajem. Olmissum nije klub u kojem se igrač zadržava jednu polusezonu kao što je slučaj u mnogim domaćim klubovima. Nadam se kako će se naša suradnja nastaviti i dogodine.”

Dvadesetčetverogodišnji Splićanin i dalje redovito prati zbivanja u Split Tommyju…

„Splitska momčad, u kojoj je ostalo svega nekoliko prošlosezonskih igrača, uvelike se promijenila. Drago mi je što je klub krenuo u smjeru u kojem se trenutačno kreće, ali ostaje žal što se to nije dogodilo još prije nekoliko godina jer sam mišljenja kako je kroz Splitove redove prošlo podosta talentiranih igrača koji bi, uz kvalitetan rad, sigurno bili na reprezentativnom popisu.”

foto: Olmissum

Leave a Reply