KAPETAN BJELOVARA: Pokazali smo da se možemo nositi sa svima

Posted by

Nakon šest kola Zagreb 92 predvodi ‘karavanu’ u Drugoj HFL Sjever, a pomalo iznenađujuće na drugom mjestu je novak u ligi iz Bjelovara. Zbog toga smo porazgovarali s njihovim kapetanom, Vedranom Cvitkovićem.

“Dosadašnjim dijelom sezone sam prezadovoljan. Imali smo za cilj sredinu ljestvice, ali naravno da smo se potajno nadali borbi za sam vrh. Nakon ovih šest kola pokazali smo da se možemo nositi sa svima i zasluženo smo u igri za naslov jesenskog prvaka.”

Petnaest osvojenih bodova je odličan “zalog” za gostovanje u Petrinji gdje mogu otići bez imperativa:

“Atmosfera je sjajna, najveći problem ostaje dvorana za treninge koju nam Grad još nije osigurao, ali nadam se da će i oni shvatiti važnost ovog projekta i trud nas mladih dečki iz grada te nam izaći u susret. Najveća hvala našim članovima, navijačima i sponzorima koji nas podržavaju u velikom broju i stvarno su naš šesti igrač.”

Proteklo kolo “stradao” je Rab:

“Znali smo da se tom pobjedom odvajamo od ostatka lige i uključujemo u borbu za sami vrh uz Zagreb 92 i Jesenje, pa sigurno da nam je to bila jedna od najvažnijih utakmica. Imali smo dosta izostanaka važnih igrača, a znali smo i da je Rab vrlo dobra momčad. Odigrali smo tvrdu, možda našu i najlošiju utakmicu, a pobijedili 4:1 što dovoljno govori o našoj kvaliteti.”

Pred Bjelovarom je gostovanje u Petrinji:

“Očekujem još jednu tešku utakmicu. Domaćin je čvrsta, uigrana momčad s nešto oscilacija, ali mi gledamo samo sebe. Ako budemo pravi, nemamo se razloga nikoga bojati. Idemo u Petrinju po nova tri boda”, odlučno je okončao Cvitković.


DRUGA HFL SJEVER – 7. KOLO

RAB – JESENJE (subota, 25. studeni, 18:00)

ZAGREB 92 – OTOČAC (nedjelja, 26. studeni, 15:15

LOŠINJ – FUTSAL KARLOVAC (nedjelja, 26. studeni, 18:00)

NOVI MAROF – SISCIA (nedjelja, 26. studeni, 18:00)

PETRINJČICA – BJELOVAR (nedjelja, 26. studeni, 20:00)

foto: MNK Bjelovar