LIDERICE U NOVOM RUHU: „Nadam se da će novi dresovi donijeti sreću MC Plusu”

Posted by

MC Plus, aktualni ženski prvak, na službenoj je Facebook stranici sa svojim tehničkim sponzorom Fotexom na vidjelo predstavio nove dresove za nadolazeću sezonu.

Dresovi zagrebačkog kluba jednostavnog su dizajna, a domaća i gostujuća garnitura pretrpjele su tek neznatne izmjene u odnosu na prošlosezonsku.

Primarni dres i dalje je kolorističan tradicionalnom bijelom bojom s primjesom plavih crta na ovratniku, rukavima te bočnim dijelovima gornjeg i donjeg dijela kompleta. Rezervni je, pak, prekriven plavom nijansom u kombinaciji s bijelom koja prevladava na usporednim mjestima kao i osnovni dres.

„Osobno sam zadovoljan dresovima koji nisu jedinstveni, već su rađeni prema uzoru na Varteksove. Djevojke su prezadovoljne, ali publika će dati konačan sud”, kroz smijeh je izjavio predsjednik Daniel Jandrečić i ozbiljnijim glasom nadodao kako su oba kompleta izrađena prema uputama klupskih sponzora koji dominiraju većom površinom dresova.

Anita Straka biranim je riječima iznijela svoja razmišljanja u vezi s redizajniranim dresovima.

„Novi dresovi su stvarno super. Osobno mi se vrlo sviđaju, a vjerujem da tako razmišljaju i moje suigračice i naši navijači. Veliko hvala našim sponzorima koji su nas odlučili podržati. Nadamo se da ćemo im se odužiti sjajnim partijama. Također, nadam se da će novi dresovi donijeti sreću MC Plusu i da ćemo naredne sezone uspješno obraniti naslov prvaka!” optimistično je sumirala kapetanica zagrebačke momčadi.

foto: MC Plus