Mateo Vodopić: “Trudit ću se biti što bolji u novome klubu”

Posted by

Hoće li Square zažaliti zbog njegovog odlaska?

Ogromna je pomama ljetos vladala za Mateom Vodopićem. U Squareov su tabor svakodnevno pohodili mnogobrojni emisari koji su htjeli zadobiti blagoslov dubrovačkog prvoligaša te njegove mlade vedete. Nakon što su Squareovi čelnici amenovali njegov odlazak, Mateo je dosadašnji klub odlučio zamijeniti Gladiusom, novoosnovanim dubrovačkim niželigašem koji se natječe u Dubrovačko-neretvanskoj županijskoj ligi …

10683616_460250984182804_1257739838419242687_o

Težak je muk vladao među Squareovim navijačima nakon saznanja kako je Mateo ispraznio ormarić u klupskoj svlačionici. Pravi je razlog odlaska tema mnogobrojnih klupskih pristalica i mnogi se zapitkuju je li Mateov odlazak povezan s njegovim nezadovoljstvom ili, pak, željom za novim izazovima …

” S moje strane ništa nije presudilo. Klupska uprava više nije računala na moje usluge.”

Unatoč odlasku iz kluba u kojem je stasao, Mateovim će venama zauvijek teći crveno-plava krv …

” U Squareu sam proveo prekrasno vrijeme. Pamtit ću juniorske, drugoligaške i prvoligaške dvoboje koje sam ubilježio u Squareovom dresu.”

Razlaz s Marinkom Mavrovićem nevoljko je podnio …

” Marinko Mavrović mnogočemu me naučio i o njemu gajim mišljenje kao o velikom trenerskom stručnjaku. Iznimno mi je drago što sam trenirao pod njegovim vodstvom.”

Promijenio je klub, ali ne i grad …

” Kada je jedan moj prijatelj, koji je potaknuo moj dolazak u Gladius, saznao kako više nisam dio Squareove svlačionice, upitao me jesam li zainteresiran za suradnju s Gladiusom. Osim Gladiusa, interes je iskazala i cavtatska Duba Konavoska koja se natječe u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi ‘Jug’. Međutim, presudilo je veliko prijateljstvo između mojega prijatelja i mene.”

Odlazak iz prve u županijsku ligu većina bi okarakterizirala kao silazak s konja na magarca …

” Prijateljstvo je prijateljstvo i trudit ću se biti što bolji u novome klubu pa neka bude kako bude. Očekujem kako ću se s Gladiusom boriti za naslov prvaka.”

foto: Square (Davor Lopin)

Leave a Reply