MNK JESENJE JAVLJA | Humanitarnom akcijom u Krapini prikupljeno preko 42 tisuće kuna

Posted by

MNK Jesenje je izrazito otvoreno prema medijima pa ne čudi da su poslali svojevrsno priopćenje vezano uz humanitarnu utakmicu koju su suorganizirali zajedno s Udrugom distrofičara Krapine i članovima navijačkog puka Dinama. U nastavku pročitajte ishod akcije…


Udruga distrofičara Krapina u suradnji sa Malonogometnim klubom Jesenje i članovima navijača Dinama Krapinsko – zagorske županije organizirala je humanitarnu futsal utakmicu dana 28.1.2018. godine za svoju članicu Tinu Bračun koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

U humanitarnoj akciji prikupljeno je 42.650,00 kuna, od toga je 24.000,00 kuna prikupljeno od prodaje ulaznica, 4.620,00 kuna prikupljeno je licitacijama za dresove Malonogometnog kluba Jesenje i Futsal Dinama, 8.510,00 kuna prikupljeno je donacija na utakmici dok je 5.520.00 kuna donacija uplaćeno na žiro račun sa danom 31.1.2018. godine.

U tu svrhu otvoren je i poseban žiro račun HR9723400091510910350 kod Privredne banke Zagreb koji će biti otvoren do 9.2.2018. godine na koji se još uvijek mogu uplaćivati donacije za Tinu. Sva prikupljena sredstva, nakon zatvaranja računa, bit će uplaćena na žiro račun Tine Bračun, a namijenjena su za njezino liječenje.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji. Posebno hvala onima koji su se odazvali na utakmicu na čelu sa igračima Malonogometnog kluba Jesenje i Futsal Dinama, hvala ekipama koje su odigrale turnir prije same utakmice, hvala mažoretkinjama, hvala Miljenku Merkašu i Zlatku Krajcaru na kupnji dresova, hvala svim pravnim i fizičkim osobama na uplaćenim donacijama te lokalnoj zajednici na podršci i naravno medijima na praćenju.

S poštovanjem,

Predsjednica Udruge distrofičara Krapina
Mirjana Janžek

Predsjednik MNK Jesenje
Anđelko Draganić