NOVA DINAMOVA ‘DESETKA’: „Sanjao sam nositi plavu ‘desetku’… Sada je s ponosom nosim”

Posted by

Antonijo Franja nedavno je razdužio Dinamovu ‘desetku’, a kao nasljednik mitskog broja izabran je Davor Kanjuh.

„Svojim ponašanjem, zalaganjem te ljudskom i igračkom kvalitetom taj mu je broj pravedno dodijeljen”, ocijenio je Dinamov trener Mićo Martić.

Hrvatski reprezentativac i stožerni igrač zagrebačkog kluba proteklog je tjedna u prvoj ligaškoj utakmici sezone protiv Split Tommyja osjetio moć kojom zrači od pamtivijeka kultna ‘desetka’.

„Izuzetna mi je čast nositi broj deset u jednom takvom klubu kao što je Futsal Dinamo, a pogotovo jer sam je naslijedio od jednog od svojih idola – Antonija Franje. Kada sam bio dijete, sanjao sam jednog dana nositi plavu ‘desetku’. Eto, sada imam priliku i s ponosom je nosim. Odgovornost je velika, ali da se bojim ne bih je ni preuzeo. ‘Desetka’ na leđima može mi biti samo motiv za još bolje igre. Nažalost, rezultat protiv Splićana nije bio onakav kakav smo igrom zaslužili. Međutim, svima smo pokazali da je Futsal Dinamo i dalje vrlo snažan i da se nikoga ne bojimo”, kazao je Davor Kanjuh vjerujući kako će s aureolom famoznog broja briljirati u Dinamovom dresu.

foto: Futsal Dinamo