Pola Španjolskoj donio izbjegavanje Portugala u četvrtfinalu!

Posted by

Golom Pole u 14. minuti Španjolci su osvojili prvo mjesto u skupini C i sada u četvrtfinalu igraju protiv Ukrajine u utorak, dok će vjerojatno najatraktivniji par tog dijela natjecanja odigrati Azerbejdžanci i Portugalci.

Mogla je Španjolska povesti u osmoj minuti, ali Solano situaciju “tri na jedan” rješava udarcem u vratnicu s tri metra, nakon što je idealno “poslužen” s lijeve strane. Šest minuta kasnije 0:1 se ipak pojavilo na semaforu.

Joselito je izveo korner, a Pola prvi stigao na loptu i poslao ju je u suprotni kut za vodstvo “Furije”. U 18. minuti Sergio Lozano “krade” loptu Azerima u vrijeme kad su igrali s golman-igračem, ali njegov udarac odlazi tik pokraj gola.

U drugom dijelu nije bilo previše “ludila” prema ofenzivnom dijelu, ali je Azerbejdžan mogao do boda u posljednjoj sekundi kada odlično postavljeni Paco Sedano brani udarac Farzaliyeva s pet metara udaljenosti.


UEFA FUTSAL EURO – SKUPINA C

Suci: Vladimir Kadykov (Rusija) i Admir Zahovič (Slovenija)

AZERBEJDŽAN – ŠPANJOLSKA 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Pola 14′

AZERBEJDŽAN: Huseynli, Bolinha, Fineo, Eduardo, Everton Cardoso, Hamazayev, Atayev, Chovdarov, Farzaliyev, Vassoura, Baghirov, Borisov, Mammadkarimov, Kurdov

Izbornik: Alesio Da Silva

ŠPANJOLSKA: Paco Sedano, Ortiz, Pola, Rafa Usin, Joselito, Marc Tolra, Bebe, Adolfo, Solano, Lin, Sergio Lozano, Miguelin, Alex, Jesus Herrero

Izbornik: Jose Venancio Lopez

foto: UEFA