rab mnk

PRVOTIMAC S RABA: Očekujem jako teško gostovanje

Posted by

Sedmo kolo Druge HFL Sjever donosi zanimljive oglede za vodeće momčadi. Prije svega Zagrebu 92 koji će na teško gostovanje kod Novog Marofa, ali i interesantan okršaj u Karlovcu gdje domaćin može pobjedom dostići goste s Raba.

Ivan Pećarina, strijelac u prošlom kolu za Rabljane, pred naredno kaže:

“Prije svega, pohvalio bih trenera i cijeli momčad, treniramo jako dobro, a atmosfera u klubu je izrazito pozitivna, svi se odlično slažemo. Jesenje je pokazalo da je dobra momčad, kompletan prvi dio su dominirali, a onda smo u drugo poluvrijeme ušli znatno čvršće i uz pomoć naših navijača okrenuli rezultat do 4:4.”

Osvrnuo se Pećarina i na suđenje jer su Jesenjani imali prigovora: “Ma, mislim da se gosti ne trebaju buniti previše, suđenje je bilo dobro i korektno.”

Rabljani će ovaj susret odigrati bez Ivana Bega i Antonija Belobrajdića, a Karlovčani su opasni:

“Dosad sam jako zadovoljan igrom svoje momčadi i ne bih nikoga izdvajao, iako svaki igrač nedostaje. Očekujem jako teško gostovanje, zadovoljio bih se i s bodom, a ako osvojimo i sva tri – još bolje.”

Osim spomenutih, u tom susretu neće  biti ni kartoniranog Stjepana Šalića iz Futsal Karlovca, a ‘kažnjeni’ su još i Danijel Tonković (Otočac) i Boris Baniček (Petrinjčica).

DRUGA HFL SJEVER – 7. KOLO

JESENJE – PETRINJČICA (subota, 02. prosinca, 17:00)

NOVI MAROF – ZAGREB 92 (subota, 02. prosinca, 18:30)

OTOČAC – LOŠINJ (nedjelja, 03. prosinca, 16:00)

FUTSAL KARLOVAC – RAB (nedjelja, 03. prosinca, 19:30)

SISCIA – BJELOVAR (nedjelja, 03. prosinca, 20:00)

foto: Rapski list