ROŠADE U MAKARSKOJ: Novo Vrijeme Apfel bilježi prve promjene

Posted by

U iščekivanju pozitivnog odgovora Igora Osredkara u vezi s ostankom u Novom Vremenu Apfel, Borislav Vuković potvrdio je kako je makarski klub u stadiju momčadskog remonta. Sportski direktor Novog Vremena saopćio je kako je Nejc Hozjan napustio Makarsku.

„S Nejcom Hozjanom rastali smo se prije nekoliko tjedana. Bez obzira na devet makarskih mjeseci, cijelo je vrijeme sanjao o povratku u Italiju tako da je razlaz bio neizbježan. Vraća se u Italiju, a prema prvim bi se informacijama trebao pridružiti još nepoznatom talijanskom drugoligašu. Riječ je o dobrom momku, profesionalcu i kvalitetnom igraču. Vjerojatno će za nekoliko godina sazreti jer potencijal ima, ali pitanje je kada će posložiti sve kockice u svojoj glavi.”

Također, Borislav Vuković obznanio je kako je Tomislav Domić novi igrač makarske momčadi.

„Više i negoli zanimljiv igrač. Protekle je sezone za Porto Tolero odigrao izvrsnu sezonu. S nepunih je 20 godina u dresu Porto Tolera bio vođa na terenu. Ima liderske osobine, a ističe se strašću i karakterom koji je potreban u gladijatorskom sportu poput futsala. Imam dobar osjećaj i vjerujem kako me intuicija ne vara. Uz Igora Osredkara, nadam se, izrast će u centralnog beka koji bi pokrivao cijeli teren. Interesantnih je fizičkih predispozicija. Da ne vjerujem u Tomislava Domića, ne bih ga dovodio”, izjasnio se operativac makarskog kluba i hvalospjevima nagovijestio novu zvijezdu Novog Vremena Apfel.

foto: Novo Vrijeme Apfel (Matko Begović)