ŠTRLA NOVI ŠEF STRUKE NA BALDEKINU: Znam da dolazim u dobro organizirani klub

Posted by

Rastanak Robertina Jelovčića i Crnice došao je kao pravo iznenađenje, ali imenovanje njegovog nasljednika nije bilo baš previše nepoznato. Naime, od prvog dana kada je Crnica počela tražiti zamjenu za Jelovčića, najviše se “čulo” ime Mladena Perice Štrle, sada već novog trenera momčad s Baldekina.

Perica je bivši izbornik mlade reprezentacije, ali i mnogih klubova diljem Dalmacije poput Murtera, Mejaša, Split Tommya i Vrgorca. Iz Crnice javljaju da će Andrija Bakula ostati pomoćni trener, a na istoj poziciji ostaje i Frane Cinotti, kondicijski trener.

Za klupsku stranicu, predsjednik kluba Antonijo Svirčić je rekao: “Odabrali smo trenera koji zadovoljava naše kriterije. Perica je dokazani stručnjak, vrlo iskusan i uvjeren sam da  mu neće trebati velika prilagodba na momčad koju vrlo dobro poznaje. Očekujemo dobar i kvalitetan rad, a u tom slučaju rezultat ne smije izostati. Nikakvi posebni ciljevi ispred trenera nisu postavljeni kao što ih nije imao ni bivši trener, ali naravno naša želja je ulazak u playoff.”

Popularni “Štrla” kazao je nakon imenovanja sljedeće: “Znam da dolazim u dobro organiziran klub i zaista momčad dobro poznam i s mnogima sam već surađivao. Momčad je od početka priprema odradila tri kvalitetna tjedna i do početka prvenstva ova dva tjedna  želim da što bolje uigramo momčad i pripremimo se za utakmicu protiv Nacionala. Čuo sam ranije da je u momčadi prisutan voljni moment što se tiče treniranja i to mi je vrlo bitno. Spreman sam za nove izazove te sam uvjeren da ćemo zajedno ostvariti zacrtane ciljeve.”
foto: Dalmatinski Portal