TOTEM NOVOG VREMENA APFEL OSTAJE KUĆI: „Moja je želja da u klubu ostanem cijelu karijeru”

Posted by

Bez imalo peripetija, Novo Vrijeme Apfel sprinterskim je pregovorima zgotovilo ostanak većeg dijela stare momčadske garde.

Izuzev Svena Horvatha, timsku jezgru makarskog kluba nadolazeće će sezone sačinjavati Mate Vuković, Igor Osredkar, Duje Bajrušović, Eduardo Farias de Souza, Vedran Kazazić, Marin Musinov, Vlado Andrijašević i Filip Bašković.

Pristaše Novog Vremena Apfel osobito je razveselilo sudbonosno ‘da’ Filipa Baškovića, pouzdanog vratara i klupskog djeteta koje se s godinama etabliralo u zaštitni simbol kluba podno Biokova.

„Otkako sam 2012. godine došao u Novo Vrijeme Apfel, otada moji pregovori s klubom traju dvadesetak sekundi. Pregovori između Novog Vremena Apfel i mene zapravo i ‘ne postoje’”, otkrio je Filip Bašković i pojasnio svoju fatalnu ljubav prema slavnom klubu.

„Novo Vrijeme Apfel za mene znači poprilično mnogo. Dobio sam izvrsnu priliku da se profiliram kao igrač, ali i kao osoba. Vidjet ćemo što će život donijeti, ali moja je želja da u klubu ostanem cijelu karijeru.”

Filip Bašković ne prikriva i nikada tajio nije kako bi naslovom nacionalnog prvaka u dresu rodne grude ispunio životni san.

„Svi u gradu sanjaju naslov prvaka, a posebno mi igrači. Dojma sam kako je sljedeća sezona ustvari sezona iskoraka i stoga smatram kako ćemo pružiti sve od sebe da naslov prvaka i osvojimo”, optimistično je rezonirao i odao dojam kako mu šampionska titula, kao i kompletnoj Makarskoj rivijeri, predstavlja svojevrsnu opsesiju.

foto: Nacional Zagreb (Vedran Tolić)