TRENER OSNAŽENOG JESENSKOG PRVAKA: Super sam zadovoljan, odradili smo kvalitetne pripreme

Posted by

Kreće i drugoligaška karavana na jugu. Dvanaesto kolo odigrava se u subotu i nedjelju, a mi smo za početak proljetnog dijela zasmetali trenera jesenskog prvaka Olmissuma, Ivicu Osibova. 

“Super sam zadovoljan, odradili smo jako kvalitetne pripreme. Četiri tjedna smo dobro radili, odigrali tri prijateljske protiv prvoligaša Novog Vremena, Futsal Dinama i Vrgorca, a moram reći i da smo se ozbiljno pojačali”, rekao je Osibov pritom misleći na trojac koji je osnažio njegov kadar.

Ivica Perajica se vratio u “staro jato” iz Geniusa, a bivši reprezentativac Branko Laura dolazi iz Hajduka. Iz druge momčadi priključen je i Zdravko Radić koji bi trebao još više proširiti rotaciju Osibove momčadi. Trebati će im to već u subotu kada gostuju kod Torcide:

“Torcida jest u neugodnom položaju što se tiče tablice, ali nitko ne može reći prije puta u Split da će pobijediti. Očekujem neizvjesnu i tešku utakmicu, a naravno da mi idemo po tri boda”, završio je Osibov još jednom potvrdivši da je u Omišu cilj – prva liga.


DRUGA HFL JUG – 12. KOLO

HAJDUK – JEZERA (subota, 17. veljače, 15:30)

MEJAŠI – HEROJI 2007 (subota, 17. veljače, 15:30)

PORTO TOLERO – SPLIT TOMMY II (subota, 17. veljače, 16:00)

TORCIDA – OLMISSUM (subota, 17. veljače, 20:30)

UNIVERSITAS – MURTER (nedjelja, 18. veljače, 17:30)

KIJEVO – GENIUS (nedjelja, 18. veljače, 19:00)

foto: MNK Olmissum