ekonomac u pescari

UEFA FUTSAL CUP | Ekonomac porazio Pescaru, samo Barcelona do uvjerljive pobjede

Posted by

Veoma zanimljivi rezultati prvog dana elitne runde UEFA Futsal Cupa. Bez obzira u kakvom se stanju nalazila, pobjeda hrvatskog predstavnika nad ruskom Dinom malo je iznenađenje, ali ne koliko i prezentacija belgijskog Halle Gooika koji je poražen od portugalskog Sportinga, ali minimalno. 

Barcelona je na krilima dvostrukog strijelca Aicarda slavila uvjerljivo protiv nizozemskog Knooppunta, a “priča dana” je pobjeda kragujevačkog Ekonomca u gostima kod Pescare. Svojevrsni je to “stav” momčadi Predraga Rajića koja je i u polju bila bolja od talijanskog predstavnika.

Zanimljivo, početkom drugog dijela Saad je zabio za 3:1 Pescare i doimalo se kako će Srbi razočarani iz dvorani Giovanni Paolo II, da bi nakon toga s četiri gola od 31. do 38. minute pokazali Talijanima kako su trenutno od njih bolja momčad. Drugi talijanski predstavnik, Luparense je s dva pogotka Pabla Taborde bio bolji od ukrajinskog Khersona.

UEFA FUTSAL CUP – ELITE ROUND

GRUPA A

BARCELONA – KNOOPPUNT 6:0

PESCARA – EKONOMAC 3:5

GRUPA B

DINA MOSKVA – NACIONAL 2:3

SPORTING – HALLE GOOIK 3:2

GRUPA C

LUPARENSE – KHERSON 3:1

GYOR – MINSK 2:3


Danas, u četvrtak 23. studenog, je na rasporedu nekoliko apsolutno sjajnih okršaja. Od 17:30 snage će odmjeriti Ekonomac i Barcelona, a u 21:30 Nacional će pokušati napraviti senzaciju protiv odličnog Sportinga. Ipak, derbi dana mogao bi biti okršaj Inter Movistara i Brage u 21 sat.

GRUPA A

EKONOMAC – BARCELONA (17:30)

PESCARA – KNOOPPUNT (20:00)

GRUPA B

HALLE GOOIK – DINA MOSKVA (19:00)

SPORTING – NACIONAL (21:30)

GRUPA C

MINSK – LUPARENSE (17:00)

GYOR – KHERSON (19:30)

GRUPA D

KAIRAT – DEVA (18:30)

INTER MOVISTAR – BRAGA (21:00)

foto: KMF Ekonomac