UEFA FUTSAL CUP | Nacional se oprostio porazom, Barcelona i Sporting rutinski, a u Mađarskoj senzacija!

Posted by

Igrači Nacionala završili su europski put porazom. No, nema prevelike štete od današnjeg slavlja belgijskog poraza, jer aktualni državni prvaci Hrvatske nikako nisu mogli “skočiti” na prvo mjesto u skupini koje vodi na Final Four zbog jučerašnjeg poraza od Sportinga koji je to izborio.


LISABON – UEFA FUTSAL CUP – ELITE ROUND

NACIONAL – HALLE GOOIK 1:3 (0:2)

Strijelci: 0:1 Teixeira 11′, 0:2 Teixeira 19′, 0:3 Grello 28′, 1:3 Puertas 39′

Žuti kartoni: Soares, Mravunac (Nacional) Teixeira, Bissoni (Halle Gooik)

NACIONAL: Pavlić, Matheus, Andre Gomes, Postružin, Puertas, Vuk, Vuković, Mravunac, Chico, Soares, Matan, Pajalić, Bartoluci, Matković

HALLE GOOIK: Zaramello, Leitao, Galan Carsi, Teixeira, Grello, Vandenheede, Becque, Malegreaux, Cordier, Nerinckx, Leo, Bissoni, Rahou


U A grupi Barcelona je pobjedom protiv Pescare samo potvrdila plasman među četiri najbolje momčadi, a daleko najveću senzaciju napravio je mađarski Gyor plasiravši se tamo preko talijanskog velikana Luparensea.

Na krilima trostrukog strijelca Fabia Aguiara, portugalskog igrača koji je u prošlosti, između ostalih, nosio i dresove Sportinga te Napolija, porazili su momčad u kojoj svoje mjesto imaju legendarni igrači poput Honorija i Betaa. Sutra su još na rasporedu susreti D grupe u kojoj će ‘okršaj’ Inter Movistara i Kairat Almatya dati četvrtog polufinalista ovogodišnjeg UEFA Futsal Cupa, uz Barcelonu, Sporting i Gyor.

GRUPA A

KNOOPPUNT – EKONOMAC 3:7

BARCELONA – PESCARA 3:1

GRUPA B

NACIONAL – HALLE GOOIK 1:3

DINA MOSKVA – SPORTING 0:4

GRUPA C

KHERSON – MINSK 7:3

LUPARENSE – GYOR 4:6

 

foto: Gyor ETO