VELIKI POVRATAK OSIJEKOVE ZVIJEZDE: „Osjećam se spremno”

Posted by

Trima pogocima protiv Vrgorca proglašen je igračem utakmice. Nakon poduže prošlosezonske ozljede, Andrej Pandurević ponovno je zasjao u Osijekovom dresu.

„Osjećam se dobro i spremno nakon ozljede. Odradio sam cijele pripreme i, što je najbitnije, zdrav sam dočekao novu sezonu”, kazao je dvadesetčetverogodišnji Osječanin iza kojeg je dugotrajna rehabilitacija.

S tri kapitalna zgoditka poprilično je doprinio Osijekovoj pobjedi na tradicionalno neugodnom gostovanju u Vrgorcu.

„Pobjeda u Vrgorcu vrlo je važna za našu ekipu. Ne toliko zbog bodova koliko zbog samopouzdanja koje je vrlo bitno za mladu momčad kao što je naša. Igra je bila dobra od samog početka, držali smo se dogovora i ispunjavali smo zadatke koje je trener Marin Smoje u pripremi utakmice stavio pred nas”, skromno je, ne želeći se isticati u prvi plan, konstatirao Andrej Pandurević.

Osijek Kelme u predstojećim tjednima redom će se susresti sa Squareom, Albonom-Potpićan 98 i Alumnusom. Navijači osječkog kluba nadaju se stopostotnom bodovnom učinku i nakon četvrtog ligaškog kola, no Andrej Pandurević odviše se ne obazire na budućnost.

„Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutačno smo fokusirani samo na utakmicu sa Squareom. Prognozirat ću samo bespoštednu borbu i zalaganje. Ako bude tako, doći će i rezultat”, najavio je.

foto: Glas Slavonije (Davor Kibel)