Vodeći trojac upisao pobjede i odvojio se od ostatka lige

Posted by

Nedjelja je bio dan kada su se odigrali sve utakmice šestog kola Druge HFL Istok. Najveću pobjedu ostvarili su igrači Jesenja protiv Lošinjana koji su se naputovali pred susret. Za domaćina je oduševio dvojac četverostrukih strijelaca, Davor Presečki i Matija Majcenić dok je Josip Cvilko nadodao tri pogotka, a po jedan nadodali su Renato Rumbak i Denis Švaljek. Za Lošinjane je počasni gol postigao Matteo Cavedoni.

U Karlovcu je Zagreb 92 slavio ispred čak 500 gledatelja. Do predaha Zagrepčani dolaze do 1:4, a onda u nastavku su uspjeli sačuvati prednost, iako je u 31. minuti Futsal Karlovac poravnao na 4:4. Za domaće zabili su Borna Strgar, Ivan Mamić, Boris Veselić i Stjepan Šalić, a goste su predvodili dvostruki strijelci Dalibor Lovrić i Hrvoje Ledinski koji su postigli po dva pogotka, dok su po jedan postigli Denis Ramljak i Dario Šimunović.

Otočac je stizao Novomarofčane sve do 3:3 nakon čega gosti s tri uzastopna pogotka odlaze do druge pobjede u sezoni. Strijelci za Otočac bili su Dražen Jurković, Marijan Tunjić i Antonio Ostović dok su u redovima gostiju precizni bili Karlo Marić (2), Franko Hučić, Marin Šinjori, Luka Modrić i Bruno Jakovljević.

Kada je u 23. minuti ekspresno Ivan Lovrić, kapetan Petrinjčice anulirao netom stečeno vodstvo domaćina nakon gola Dine Žarkovića, malo je tko mogao pomisliti kako će do kraja susreta mreža gostiju biti „puna“ do vrha. Za Sisciju još je Žarković postigao tri pogotka, dakle četiri sveukupno, a osim njega, dva je dodao Emil Hamzagić, a jednom je mrežu tresao Antonio Galonja.

Bjelovar je u 14. minuti poveo golom Tina Habalije nakon čega za Rab poravnava Damjan Ribarić. Domaći kapetan Vedran Cvitković iz šesterca u 20. minuti dovodi svoju momčad u novo vodstvo, a ubrzo je Ivan Starčević povisio na 3:1. Nakon što je isključen Ivan Beg kod gostiju, Bjelovar preko Bruna Popovića stiže do konačnih 4:1.

DRUGA HFL ISTOK – 6. KOLO

BJELOVAR – RAB 4:1

JESENJE – LOŠINJ 13:1

OTOČAC – NOVI MAROF 3:6

FUTSAL KARLOVAC – ZAGREB 92 4:6

SISCIA – PETRINJČICA 7:1

foto: Jesenje